Pragu de Sus a lansat un nou videoclip care anunță apariția noului...

Pragu de Sus a lansat un nou videoclip care anunță apariția noului album VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația Pragu de Sus a lansat recent o nouă melodie care se va regăsi pe următotul album discografic al trupei, piesa numită „Ziua în care” fiind, conform mărturisirilor proprii, „ziua în care spui da, ziua în care închei o etapă și ești pregătit pentru alta, ziua în care sunteți doar voi…“.  La începutul acestui an, trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“, iar cel de-al patrulea album al băieților va fi lansat în cursul acestei toamne.

„Materialul va fi o oglindire a personalității noastre in 2018.


Ne-am mai maturizat și noi și abordăm și alte teme, nu putem cânta numai despre Complex. Noul nostru album se va numi «Nu mai am răbdare» și va conține și cântece de protest. Avem și mesaje sociale, iar discul este o reacție a noastră la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, la nemulțumirile sociale, la mișcările de stradă. Am ajuns la o fază a vieții în care începem să ne punem și probleme din acestea. Mulțumim publicului care ne susține, fără de care Pragu de Sus nu ar exista“, spune Călin Bârcean, solistul formației.

Noul videoclip al trupei a fost realizat la Bliss Events, mixajul fiind realizat de Adrian Uritescu (Lowbass5 Studio), iar masteringul de Mike Kalajian (Rogue Planet Mastering USA).  Cariera trupei Pragu de Sus a început acum 14 ani, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.