Prăpăd în Banat, în urma ploilor abundente. Zeci de case au fost...

Prăpăd în Banat, în urma ploilor abundente. Zeci de case au fost afectate de ape. Oamenii dau vina pe autorități pentru neimplicare VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Judeţul Caraş-Severin s-a aflat sub cod portocaliu ieri, iar ploaia torenţială s-a simţit cu vârf şi îndesat în unele localităţi din judeţ. În urma precipitaţiilor abundente, mai multe gospodării din localitatea Rudăria au fost inundate. Curţile, grădinile, dar şi casele, au fost afectate serios de ruperile de nori care s-au întins, cu pauze, pe perioada a două zile, de la începutul săptămânii.

Conform infocs.ro, în Rudăria apa s-a revărsat în curţi şi din pricina că nu există rigole.


Cele mai afectate au fost casele situate sub drumul principal din localitate. Oamenii afectaţi acuză autorităţile că nu au făcut nimic până acum pentru a combate problemele ce pot apărea în cazul unor astfel de situaţii.

„Domnilor din conducerea Consiliului Local şi a Primăriei, este a doua zi consecutivă şi nu ştiu a câta din acest an, de când în cotul nostru mai multe case sunt inundate. Aceste inundaţii ar putea fi prevenite dacă s-ar face troaca de la colţul drumului. De câțiva ani de când s-au făcut șanțurile, această troacă nu a mai fost făcută! Priviți cum arată oborul și grădina mea în timpul ploilor… Vă rog să nu mă luați în nume de rău, dar gândiți-vă și la noi”, astfel arată un mesaj postat pe reţelele de socializare de către unui dintre localnicii afectaţi.

Sursă foto & video: infocs.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.