Președintele Tribunalului Timiș: „Dacă vom rămâne tăcuţi (…) le transmitem marilor corupţi...

Președintele Tribunalului Timiș: „Dacă vom rămâne tăcuţi (…) le transmitem marilor corupţi ai patriei că noi dormim, iar ei pot fura liniştiţi”

0
DISTRIBUIȚI

judecator stoicescu

Adriana Stoicescu, președintele Tribunalului Timiș, cunoscută deja pentru modul incisiv în care trage semnale de alarmă în privința stării justiției din România, a postat un nou mesaj, în aceeași notă, pe contul său de Facebook.

„O justiţie cu adevărat măreaţă este aceea care îşi recunoaşte greşelile. Dacă vom rata şi acest moment, vom rămâne la stadiul in care legile sunt făcute pentru o justiţie selectivă.


Dacă vom rata şi acest moment, vom vorbi despre abuzuri şi vieţi distruse până când vom fi scuipaţi pe stradă şi nimeni, dar absolut nimeni nu va sări în apărarea noastră”, a scris Adriana Stoicescu.

„Dacă vom rămâne tăcuţi, ascunşi în birouri, dacă vom întoarce capul în altă parte, la fel ca până acum, vom asista neputincioşi la parada dosarelor penale pe numele magistraţilor cu adevărat independenţi şi incomozi, întocmite pe genunchi, la plângerea vreunui deţinut, supărat că a fost trimis după gratii. Nu avem dreptul să stăm nepăsători în faţa celor 300 de dosare, aşa cum nu avem dreptul să ne prefacem că tot ce se spune este o invenţie, menită să ne discrediteze. Corupţia nu o putem opri prin abuzuri; în acest mod dovedim că nu suntem departe de ei… Când un procuror cu o carieră de 30 de ani este tratat patru ani ca un potenţial infractor şi nimeni nu spune nimic, înseamnă că ne merităm soarta. Şi le transmitem marilor corupţi ai patriei că noi dormim, iar ei pot fura liniştiţi”, a încheiat judecătoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.