Primăria Timișoara, detalii despre cum vor circula vaporașele de zilele orașului. De...

Primăria Timișoara, detalii despre cum vor circula vaporașele de zilele orașului. De unde se face îmbarcarea

0
DISTRIBUIȚI

vaporasul savoya

Reprezentanții municipalității au oferit, astăzi, mai multe detalii referitoare la modul în care vor circula vaporașele pe Bega, între 3 și 5 august, cu ocazia Zilelor Timișoara. Așa cum a anunțat și primarul Nicolae Robu în urmă cu câteva zile, Societatea de Transport Public Timișoara va scoate la apă trei din cele șapte vaporașe, care vor circula în regim de agrement, pentru persoanele interesate.

“În cele trei zile, vaporaşele vor circula din 45 în 45 de minute, în intervalul orar 11.00 – 21.00, pe traseele Flora – Podul Decebal (Băile Neptun) şi retur, respectiv Flora – Podul Eroilor şi retur.


Menţionăm că toate cursele vor fi gratuite, iar îmbarcarea şi debarcarea se vor efectua exclusiv la pontonul Flora”, informează Primăria Timișoara.

Vă reamintim că, aseară, Nicolae Robu a anunțat că STPT a primit autorizația de navigare de la Ministerul Transporturilor. Mai rămâne să fie instituite oficial regulile de navigare pe Bega. Primăria Timișoara a plătit pentru achiziționarea celor șapte vaporașe suma de două milioane de euro, acestea fiind cumpărate în cadrul proiectului european de reabilitare a malurilor Begăi.

Manifestările dedicate Zilei Timișoarei debutează mâine, vineri, cu depuneri de coroane și o ședință festivă. Spre seară, în Piața Victoriei vor concerta Lidia Buble, Alex Velea, Antonia și Connect-R, iar timișorenii vor putea urmări un foc de artificii. Sâmbătă, pe scena din centrul Timișoarei vor urca Phoenix, The Weekend Bandits, Horia Brenciu & HB Orchestra, Tudor Chirilă și Vama, iar duminică, iubitorii de blues și jazz sunt invitați la Festivalul Blues pentru Timișoara. Programul complet este disponibil AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.