Primăria Timișoara face noi angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs

Primăria Timișoara face noi angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs

0
DISTRIBUIȚI

Un nou concurs organizat de Primăria Timișoara pentru ocuparea unor posturi vacante. Se caută unsprezece persoane pentru a fi angajate în cadrul a două compartimente ale primăriei.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul municipalității, este vorba de un post de dirijor în cadrul Casei de Cultură, iar persoana ideală trebuie să aibă cel puţin un an de experiență și studii superioare absolvite în domeniu.


De asemenea, primăria vrea să angajeze și patru asistenți medicali, doi medici și patru medici specialiști în cadrul Serviciului Asistență Medicală și Școlară.

Persoanele interesate se pot înscrie la concurs de astăzi și până în 31 august, la sediul Primăriei Timișoara. În 13 septembrie are loc proba scrisă, iar în 14 septembrie se afișează rezultatele. Contestații se pot depune până în 17 septembrie, urmând ca rezultatele să fie afișate în următoarea zi. În 19 septembrie are loc interviul, rezultatele se afișează în 20 septembrie, contestații se pot depune în ziua următoare, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 24 septembrie.

Mai multe informații sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.