Primarul Robu atacă din nou presa: ”Nu vreau nici de-al dracului să...

Primarul Robu atacă din nou presa: ”Nu vreau nici de-al dracului să pun fise în tonomat”. De ce este nemulțumit

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Nicolae Robu este în concediu din această săptămână, fiind plecat într-o destinație exotică, așa cum reiese dintr-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ieri. Însă, primarul Timișoarei nu are liniște, deși este în vacanță, și continuă să atace jurnaliștii, nemulțumit fiind că presa nu scrie despre anumite statistici cu privire la evoluția numărului de angajați în industriile Automotive și IT&C.

Astfel, Nicolae Robu a distribuit postarea referitoare la aceste statistici, publicată în urmă cu câteva zile, și a scris un text în care se laudă cu activitatea ca fost rector al Universității Politehnica din Timișoara, dar și ca primar.

“Pentru că presa «atât de iubitoare de Timișoara» nu scrie și nu spune un cuvânt despre cifrele oficiale, provenite de la Institutul Național de Statistică, publicate de mine acum câteva zile, care arată forța principalelor orașe ale țării în cele mai puternice industrii ale momentului -Automotive și IT&C-, le readuc în actualitate. Și întreb: oare câte articole s-ar fi scris de atunci dacă ce este în grafice cu albastru sau cu violet ar fi corespuns Timișoarei și altcineva ar fi avut parte de ce-i cu galben?! Evident, “dezastrul” <<s-ar fi datorat numai și numai primarului care în loc să […] și să […] și să […] etc., joacă fotbal și, al dracului, mai și marchează goluri și, nu numai atât, dar le și postează pe Facebook! Iar când nu joacă fotbal, compune melodii, le cântă, ba se și înregistrează cântându-le și, “culmea circului”, apoi și postează ce-a înregistrat, pe Facebook.


Auzi, primar care să joace fotbal și să cânte, primar-om! Nu-i ajunge că este profesor universitar, premiat inclusiv cu cel mai înalt titlu academic, acela de doctor honoris causa în România și în afara României (Franța), nu-i ajunge ce a lăsat în urma lui la Politehnică unde a fost patru mandate Prorector și două Rector, ce a făcut în Timișoara în cei 6 ani de când e Primar, nu-i ajunge nimic, vrea și mai mult și mai mult!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

În final, primarul Timișoarei vorbește din nou despre grupuri de interese oculte, dar și despre faptul că nu vrea să pună “fise în tonomat”, precizând că n-o să cedeze niciodată.

“Nu vrea, însă, să lase grupurile de interese oculte -politice, economice, politico-economice, transpolitice mai mult sau mai puțin discrete, etc.- să-și facă jocurile și nu vrea nici de-al dracului să pună și el fise în tonomat! Și, de asemenea, nu vrea nimic pt el, nimic, domnule, nimic pt el în România, auzi?! Așadar, cu noroi în el! Într-o zi, tot va trebui să cedeze!>> Ei bine, iată replica mea: n-o să cedez niciodată!”, a mai scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Ma lesi, mafiotule? Macar cand esti in concediu ca oricum te injuram la fiecare calatorie cu sau fara Armonia sau de fiecare data cand ne ingropam in gunoaie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.