Primarul Robu, despre noul director al STPT, după ce Bitea l-a lăudat...

Primarul Robu, despre noul director al STPT, după ce Bitea l-a lăudat pe Facebook: „Spre deosebire de predecesori, răspunde așteptărilor”

2
DISTRIBUIȚI

Șapte săptămâni a rezistat Sorin Supuran la șefia Societății de Transport Public Timișoara, după ce a fost revocat din funcție de colegii săi liberali din Consiliul de Administrație. Ulterior, primarul Robu i-a reproșat lui Supuran că nu i-a dat nici măcar un telefon pentru a-l informa cu privire la situația societății, afirmație care a fost negată de fostul șef al STPT, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe de altă parte, Nicolae Robu pare să fie extrem de încântat de liberalul Nicolae Bitea, noul director al STPT.


De altfel, ieri, Bitea a anunțat, pe Facebook, că angajații societății, cu excepția personalului TESA, și-au primit lefurile integral și a ținut să precizeze că „un mare merit îl are domnul primar Nicolae Robu”.

Într-o postare publicată, astăzi, pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă la adresa noului șef al STPT, care „răspunde așteptărilor”.

„De luni, șase autobuze pe linia 33! Față de trei, până nu de mult! Săptămâna aceasta, au fost mereu 15 – 17 tramvaie Armonia pe trasee, față de doar șase până nu de mult! Asta am așteptat eu, asta au așteptat timișorenii de la noii directori ai STPT! Iată că tânărul Nicolae Bitea, spre deosebire de predecesori, răspunde așteptărilor! De astfel de management avea nevoie STPT! Ce părere aveți?”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Internauții au fost invitați să bifeze una din cele două variante ale sondajului nou creat: „Apreciez saltul, foarte bine!” sau „Nu sunt interesat”.

2 COMENTARII

  1. Este usor sa-ti achiti obligatiile, daca primaria isi plateste datoria! De ce nu a facut-o si pe timpul lui Supuran? Probabil ca, fiind periculos, a trebuit sa fie URGENT discreditat! Apoi si-a pus cateii sa-l schimbe…Regia e foarte stravezie….Se ascunde dupa deget, si crede ca lumea nu-l vede! Nu il cunosc pe Supuran, dar sa gasesti porcariile pe care le-a gasit, nu e foarte comod! Iar vechiul director a facut toate cele cu avizul si siinta primarului! In mod cert! Oare DNA cum de nu se sesizeaza din oficiu? Ce interese se afla in spate? Ale cui? Cine s-a mai „lins pe degete”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.