Gunoiul, câinii vagabonzi și mașinile abandonate, în topul problemelor timişorenilor. Vezi cartierele...

Gunoiul, câinii vagabonzi și mașinile abandonate, în topul problemelor timişorenilor. Vezi cartierele vizate

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au reluat, în această lună, acțiunile în cartierele orașului, cu scopul de a vorbi cu locuitorii și de a afla problemele cu care se confruntă. Astfel, în această săptămână, oamenii legii s-au deplasat în cartierele Fratelia și Steauan, unde au discutat cu peste 230 de persoane.

“Printre problemele ridicate de aceștia se află existența de terenuri virane neîngrijite și formarea de rampe clandestine de deșeuri pe străzile Traian Vuia, câini lăsați în libertate pe str.


Herculane, tulburarea ordinii și liniștii publice în Parcul Arcidava, Berzei, Intrarea Râului și pe str. Izlaz, parcări neregulamentare pe str. Mureș, Bujorilor, deținători de animale de companie care nu adună dejecțiile acestora pe str. Muzicescu, autovehicule de mare tonaj pe str. E. Zola, precum și oameni ai străzii care caută în pubele, fac mizerie și adună deșeuri, auto abandonate și terenuri neîngrijite unde crește ambrozia și câini fără stăpân în libertate”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost constatate 16 locuri cu mașini ce par a fi abandonate, șapte zone frecventate de câini fără stăpân, zece terenuri virane sau neîmprejmuite și unde s-au format rampe de gunoi și trei clădiri în stare avansată de degradare.

“Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare, urmând a fi efectuate astfel de acțiuni în toate cartierele orașului”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.