Răsună manelele în centrul Timișoarei. „Țiganii de mătase” s-au întors în oraș...

Răsună manelele în centrul Timișoarei. „Țiganii de mătase” s-au întors în oraș și au început petrecerile cu fast FOTO și VIDEO

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1245764043">

Ca un salon auto. Așa a arătat, în această după-amiază, parcarea Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Peste zece mașini de lux, majoritatea cu numere de Danemarca, Italia sau Franța, au fost etalate timp de aproximativ o oră în apropierea lăcașului de cult, acestea fiind “păzite” de peste zece jandarmi și polițiști. Din automobile au coborât mai mulți “țigani de mătase”, care s-au întors la Timișoara în luna august și au dat startul petrecerilor cu mare fast.

De data aceasta, aceștia au participat la botezul unui băiețel, dintr-o familie de țigani care locuiește într-un palat aflat vizavi de Flora, pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Băiatul, pe numele lui Maximilian, a fost îmbrăcat într-un costum ca de prinț, de culoare vișinie și cu mult auriu. De altfel, auriul nu a lipsit din mai toate rochiile de gală ale femeilor și tinerelor care s-au adunat în lăcașul de cult. Bărbații nu și-au uitat ochelarii de soare acasă, pe care i-au purtat chiar și în biserică, iar unul dintre invitați a venit la botez cu un sacou negru, din catifea, pe spatele căruia a fost scris, tot cu auriu, cel mai probabil numele său, Napoleon.

Slujba a fost săvârșită de un singur preot, iar după ce băiatul a fost botezat, țiganii prezenți în biserică au început să aplaude. Nu a durat mult și, sătui că slujba nu se mai termină, o parte dintre invitați au început să se fotografieze în lăcașul de cult cu copilul, nașii sau părinții acestuia. “Să-ți dea Dumnezeu sănătate bucurie și fericire”, i-a spus nașa copilului, la finalul slujbei, iar în momentul în care au reînceput ședința foto în biserică, aceasta a strigat după soțul ei să vină lângă ea. “Dă-i banii acolo preotului, nu te mai duce în spate”, i-a spus nașa soțului său.

Slujba s-a terminat după aproximativ o oră, iar încet, încet, invitații s-au urcat în mașinile de lux, iar unii dintre ai au dat un tur în jurul catedralei. Imediat, au plecat în grup spre palatul țigănesc de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, claxonând pe traseu. De altfel, un tânăr țigan a dat câteva ture cu mașina sa de lux, un Lamborghini negru, pe străzile din apropierea bisericii, iar în final a parcat automobilul vizavi de palat.

Ajunși la locul petrecerii, invitații au fost așteptați cu muzică țigănească cântată live de un solist, iar în curte a fost pregătit un grătar, pe care sfârâiau bucăți din carne. Un bărbat a avut grijă ca niciun trecător să nu filmeze sau să fotografieze în curte, pe motiv că “n-ați voie nici de pe trotuar, e spațiu privat”. Muzica a început să sune din ce în ce mai tare, iar solistul a dat startul dedicațiilor. Totul sub privirile a patru echipaje de poliție, mobilizate în zonă.

6 COMENTARII

  1. Asa o stire importanta!!! La fel de importanta ca si gunoaiele astea de tigani care au ajuns sa ne dea peste nas cu vietile lor pline de bogatie!!
    VAI SI AMAR CE AM AJUNS!
    O tara condusa de hoti in Parlament si orase terorizate de tigani!!

  2. Ca de obicei, politia e degeaba.
    Parca exista o hotarare de coonsiuliu local ce nu le mai permite sa se manifeste in oras. Mai tine cineva cont de ea ?
    Primarul vede lucrurile astea de acolo din Spania ?
    Conducerea orasului contribuie la tiganizarea urbei de pe Bega !

  3. partea bună este că au încreștinat ortodox un memru al etniei rrome…
    partea rea este că tot năravurile lor le va avea.
    ps. popa trebuia să-i trimită la epitrop sa primească suta de lei pentru slujba de botez iar acesta să-i de- a o chitanță cu această sumă înscrisă pe ea.donație !

  4. partea bună este că au încreștinat ortodox un memru al etniei rrome…
    partea rea este că tot năravurile lor le va avea.
    ps. popa trebuia să-i trimită la epitrop sa primească suta de lei pentru slujba de botez iar acesta să-i de- a o chitanță cu această sumă înscrisă pe ea.donație !

  5. conform statisticii demografice oficiale, in anul 2050 in Romania , tigani vor fi populatie majoritara, adica peste 50% dintre lcuitorii Romaniei vor fi tigani

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.