Reacția clanului Cârpaci după ce un Bentley a provocat un accident de...

Reacția clanului Cârpaci după ce un Bentley a provocat un accident de circulație pe Splaiul Tudor Vladimirescu

3
DISTRIBUIȚI

Alertă în această seară pentru polițiștii din Timișoara după un accident rutier petrecut pe Splaiul Tudor Vladimirescu.


Șoferul unui Bentley, înmatriculat în Germania, a făcut stânga și a fost ”șifonat” de un Seat care circula regulamentar spre Universitatea de Vest. Imediat, Seat-ul a fost înconjurat de cei din clanul Cârpaci, care locuiesc în zonă, nervoși că mașina de lux a fost avariată. La fața locului a sosit un echipaj de la Poliția Rutieră, două echipaje de la Ordine Publică și o echipă de la Jandarmerie pentru a ține situația sub control.

În urma investigațiilor, agenții de la Poliția Rutieră au stabilit că șoferul limuzinei de lux a fost de vină pentru că a virat la stânga fără să se asigure. Cu toate acestea, cei din clanul Cârpaci le-au reproșat polițiștilor că ”în Germania îl luau la secție pe șoferul Seat-ului. A vrut să ne omoare copiii și îl lăsați liber? Cum faceți asta?”. Echipajele de Poliție au rămas în zonă până spiritele s-au liniștit, neînregistrându-se alte incidente.

3 COMENTARII

  1. Trebuie băgati jandarmii in ei… de poliție nu le este frica…se stie foarte bine de ce… mascatii sunt unica soluție!!! Oricum mai devreme sau mai tarziu vor apărea băieți la care li se falfaie de clanuri si o sa le o tragă!!! Trebuie doar sa faca ei accident cu cine trebuie!!! Atunci o sa fuga la aia ai lor din politie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.