Reacție virulentă a liberalului Liviu Cocean la adresa Jandarmeriei: „M**E PSD se...

Reacție virulentă a liberalului Liviu Cocean la adresa Jandarmeriei: „M**E PSD se face cu «Pulanul»”

2
DISTRIBUIȚI

Liviu Cocean, fost lider al Tineretului Liberal Timiș și consilier județean a criticat în termeni duri evenimentele de la București din weekendul trecut.

„Cum iti mai poti purta uniforma «Mai Animalule» cand stii ca cei pe care i-ai batut cu ura proletara au contribuit fiecare cu cate un banut ca tu sa poti sa fluturi ca un lobotizat pulanul din dotare?!? P.S.


Am avut o revelatie dupa interventiile violente ale jandarmilor fata de protestatari si chit ca imi vor spune unii ca demnitatea publica ar trebui sa ma opreasca sa spun asta, uite ca o spun, chiar asa vulgar cum suna…cine stie poate devine slogan, ptc este cumva o «axioma». M**E PSD se face cu «Pulanul»”, a scris Cocean pe Facebook, ținând să clarifice ultima parte într-un răspuns la un comentariu: „Varianta elegantă, cu topica răsturnată: Pulanul generează M**E PSD…merge?”.

Astăzi, preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, astăzi, că liberalii au luat decizia să sesizeze Parchetul de pe lângă ÎCCJ cu denunţuri penale care îi vizează pe ministrul de Interne, prefectul Capitalei şi pe alţi actori politici şi guvernamentali despre care vor avea informaţii că au participat la reprimarea brutală a manifestanţilor, în cadrul protestului de vineri seară din Piaţa Victoriei din Bucureşti.

2 COMENTARII

  1. Asta este un isteric si jumatate toata lumea se fereste de el, ma mir cum Lae bucalae mai il tine in jurul lui cand a fost exclus de la piete plangea la Robu numai sa prinda postul. Sclav a fost al CNB, asa a ramas, macar copilul lui s anu i ia pe urme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.