Ionel Ganea şi Ciprian Urican, opinii opuse pe seama rezultatului final al...

Ionel Ganea şi Ciprian Urican, opinii opuse pe seama rezultatului final al duelului „Ripi” – ACS Poli. Ce au spus cei doi antrenori

0
DISTRIBUIȚI
Ciprian Urican

ACS Poli a câştigat în prelungiri derby-ul local cu Ripensia, scor 3-2, meci în urma căruia cele două timişorene au câte patru puncte fiecare în Liga 2. Tehnicianul roş-galbenilor, Ciprian Urican, consideră că rezultatul e nemeritat şi acuză erorile din defensivă ale elevilor săi.

„Felicit adversarul pentru victoria de astăzi. O înfrângere dureroasă pentru noi. După aspectul jocului nu cred că e meritată, însă fotbalul te pedepseşte atunci când nu joci până la capăt. Mă refer la situaţiile pe care le-am avut la 2-1 şi puteam face 3-1 şi altul era rezultatul. Şi din nou greşelile, pe care le tot strig de la începutul campionatului, pentru că nu e posibil să iei gol la ultima fază, o minge statică de la 60 de metri… Sunt acum foarte supărat pe rezultat, nu pe băieţi”, a declarat Ciprian Urican.

Tehnicianul Ripensiei spune că va lucra în continuare la „reparaţii”.


„Noi lucrăm în fiecare săptămâni ce vedem că nu merge. Dar de fiecare dată apar altele… asta este, trebuie să învăţăm în continuare şi să nu mai fim români, în ghilimele. Poli la un moment dat erau groggy şi au reuşit să iasă, ceea ce e un lucru bun, şi noi am reuşit după ce ne-au egalat prima oară, dar în continuare facem greşeli pe linia de fund. În faza defensivă, şi asta ne costă, că degeaba jucăm frumos în câmp, pe faza ofensivă”, a mai precizat Urican.

Ionel Ganea: „Victorie meritată”

„Principalul” lui ACS Poli a văzut lucrurile diferit şi consideră că formaţia sa a câştigat meritat partida de astăzi, în care ca fost oaspete pe „Dan Păltinişanu”. „Eu cred că a fost o victorie meritată, ţin să-i felicit pe băieţi pentru felul în care s-au comportat. Consider că unul dintre factorii care înfluenţează foarte mult jocul e temperatura foarte ridicată. Aţi văzut câtă energie se pierde. Puteam să ne facem jocul mult mai uşor dacă reuşeam să înscriem mult mai devreme”, a spus Ionel Ganea.

Erorile au fost în schimb punctul comun al celor două concitadine: „Am văzut că Ripensia are un început foarte bun în special în prima repriză, ei tot timpul au reuşit să marcheze două goluri. Azi au marcat două, noi trei şi am câştigat. Aşa cum am spus de la meciul trecut le-am transmis că sunt într-o creştere. Foarte mulţi dintre ei sunt tineri fără experienţă, nu au făcut o pregătire aşa centralizată şi probabil şi în prima etapă am pierdut la fel, pe greşelile noastre. Mai avem de muncit, avem jucători tineri, au calităţi foarte bune, pentru mine e o plăcere să lucrez cu ei şi vreau să-i văd cât mai sus posibil”.

De subliniat că cei de la ACS Poli au scos de pe stadion reclamele electronice de pe margine după neînţelegerile cu CJ Timiş, proprietarul arenei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.