Ripensia se pregătește de primul meci oficial cu ACS Poli. Derby cu...

Ripensia se pregătește de primul meci oficial cu ACS Poli. Derby cu doar o tribună deschisă pe ”Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, ACS Poli și Ripensia se vor întâlni în premieră într-un joc cu caracter oficial. Dacă în numeroasele teste disputate între ele formația retrogradată din elită are un bilanț covărșitor pozitiv, de această dată cele două timișorene se află la același nivel: în eșalonul secund. Meciul se va disputa pe ”Dan Păltinișanu”, dar cu roș-galbenii în rol de gazde și doar o tribună deschisă.

Ripensia e localnica cu cel mai bun start de sezon după două runde. Formația pregătită de Ciprian Urican a adunat, mai mult, cele patru puncte, din deplasări. De partea celalaltă, ACS Poli a dezamăgit la Constanța și acasă cu Brăila, înregistrând doar o remiză. Cele două formații s-au întâlnit în numeroase jocuri amicale, cu gruparea alb-violetă câștigătoare de multe ori chiar și cu o formație cu mai multe rezerve.


”Ripi” s-a mai duelat totuși cu echipa secundă a lui ACS Poli în Liga a III-a și a IV-a. Bilanțul a fost favorabil în acest caz roș-galbenilor: trei victorii, printre care și un spectaculos 8-4, și o înfrângere!

”Noi ne pregătim la fel ca pentru oricare meci. Ne dorim să rămânem conectaţi la campionat. Vom încerca să remediem problemele pe care le-am descoperit în jocul nostru în partida de la Sînmartin, cea cu Luceafărul Oradea. Pentru mine personal, va fi un joc precum celelalte două pe care le-am jucat şi ca toate celelalte ce vor urma. Important e să-l câştigăm. Noi ne dorim să învingem, ca de altfel în fiecare meci pe care-l jucăm! Îmi doresc să nu facem greşeli şi să evoluăm cât mai aproape de ceea ce ne reuşeşte la antrenament. Aştept susţinere din partea suporterilor Ripensiei, pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Eu sunt convins că vor veni în număr mare şi că vor fi alături de noi”, a declarat Ciprian Urican, tehnicianul Ripensiei. Acesta speră să-i recupereze până la ora jocului pe Zaluschi și Hecsko, ambii cu probleme medicale.

Tribuna I și gratuități

Deși vorbim de un derby timișorean sunt slabe șanse ca un public numeros să asiste la Ripensia – ACS Poli, programat sâmbătă, la ora 15.30 (Digi), în runda a III-a a Ligii a II-a. Doar o parte dintre sectoarele vastului stadion vor fi deschise. Mai precis cele de la tribunele 0 și I, aflate pe aceeași parte a stadionului. Biletele vor putea fi achiziţionate de la stadion, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 14.00. Un bilet costă 10 lei iar copiii, femeile şi pensionarii vor beneficia de intrare liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.