Robin and the Backstabbers revin cu un concert special la Timișoara ...

Robin and the Backstabbers revin cu un concert special la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Robin and the Backstabbers pregătesc un concert special la Timișoara

Membrii formației Robin and the Backstabbers se pregătesc pentru un nou recital în Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 7 septembrie, de la ora 21, la Anturaj. Formația a lansat un nou single numit ”Oțelu Măcelaru”, care anunță apariția următorului lor material discografic.

„Noul nostru cântec: Oțelu Măcelaru. Un cântec despre vise și coșmaruri, despre cum vin vacile seara acasă, despre cum s-a supărat văcaru pe sat, despre mirosul de lapte ars și de grajd în flăcări și despre cum tot pleacă tata-n fiecare dimineață să fie-nvățător la școala din deal. Cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR)“, spun membrii trupei.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.


Trupa a lansat două albume de studio, „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, respectiv „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk”. Ambele albume fac parte dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă „Vladivostok”. „Stalingrad” a fost bine primit de către critici, formația câștigând premiul la categoria „Cel mai bun rock alternativ” la On Air Music Awards în 2013, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. „Arhanghel’sk” a fost primit cu critici mixte.

Robin and the Backstabbers îi are în componență pe: Andrei Proca (Robin) – voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) – baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) – bas, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) – clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (TRădanu) – percuție. Formația a mai fost prezentă în orașul nostru de mai multe ori, cel mai recent recital al muzicienilor desfășurându-se la Muzeul Satului Bănățean, în cadrul celei de-a patra ediții a Revolution Festival. Biletele pentru concertul Robin and the Backstabbers din Timișoara costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.