Români întorşi acasă pentru protest, întâlnire lângă Timișoara în drumul lor spre...

Români întorşi acasă pentru protest, întâlnire lângă Timișoara în drumul lor spre București FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1703741500">

Aproximativ 20 de români care lucrează în străinătate s-au întâlnit, în această dimineață, lângă Timișoara, în drumul lor spre București, unde vor participa la protestul împotriva Guvernului PSD, organizat în 10 august.

Românii, aflați la volanul unor mașini cu numere de Germania sau Italia, s-au oprit aproximativ o oră în zona urcării pe autostradă, între Giarmata și aeroport. Aceștia au fost așteptați de câțiva timișoreni, “înarmați” cu steaguri tricolore și ale Uniunii Europene și care au purtat tricouri negre pe care scria “Nu cedăm” și “Fără penali în funcții publice”.

Participanții au scandat “M… PSD”, “Nu cedăm!”, “România, trezește-te!” și “PSD, ciuma roșie!”.

Ieri seară, în Piaţa Operei, zeci de timişoreni s-au strâns în semn de susţinere a românilor care vin din străinătate pentru mitingul programat în Bucureşti, în 10 august.

Oamenii au purtat un banner pe care scria „Timişoara susţine diaspora” şi au scandat mai multe lozinci.

În 10 august, în București va fi organizat un amplu miting de protest faţă de Guvernul PSD, la care vor participa românii din diaspora.

Foto: Virgil Simonescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.