Scene teribile pe centura Timișoarei. Doi morți și patru răniți în urma...

Scene teribile pe centura Timișoarei. Doi morți și patru răniți în urma unui accident rutier FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază, cu puțin timp înainte de ora 17.00, pe șoseaua de centură a Timișoarei. Două mașini s-au ciocnit și au ieșit de pe șosea, bilanțul fiind unul tragic: doi morți și patru răniți. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, una dintre victime fiind prinsă sub mașina răsturnată.

„ISU Timiș a intervenit la un accident rutier între două autoturisme pe centura municipiului Timișoara. În urma accidentului au rezultat șase victime. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, 17 subofițeri și 1 ofițer”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Conform reprezentanților IPJ Timiș, accidentul s-a produs după ce o șoferiță în vârstă de 22 de ani, care conducea pe centura Timișoarei dinspre Dumbrăvița spre Calea Aradului, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, fiind lovită în plin de un alt autoturism, angajat în depășirea regulamentară a unor automobile care circulau din sens opus. În urma impactului puternic ambele mașini implicate au ieșit de pe șosea și s-au răsturnat. Două persoane au murit în urma accidentului, șoferița de 22 de ani și un bărbat de aproximativ 50 de ani pasager în mașină, în timp ce toate cele patru persoane din celălalt autoturism implicat au fost rănite, fiind transportate la spital.


În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Surse foto: ISU Timiș și Facebook / Info Trafic jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.