Se pregătește o nouă ediție a Campionatului Mondial al Actorilor, la Timișoara

Se pregătește o nouă ediție a Campionatului Mondial al Actorilor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul maghiar timişorean „Csiky Gergely” organizează la începutul lunii septembrie cea de-a doua ediţie a campionatului sportiv „Actor’s World Championships la Timişoara”, pentru angajaţii teatrelor din România, Ungaria şi Serbia, în cadrul programului Olimpia de promovare a activităţii fizice şi fair-play-ului în sport, după ce ediţia precedentă a reunit în jur de o sută de participanţi.

Pentru data de 1 septembrie sunt programate competiţiile de ciclism, tenis de masă, tenis de câmp şi scrimă iar pentru ziua următoare, probe de atletism – cursa de 100 metri, 800 metri, 3.000 de metri, săritura în lungime, aruncarea greutăţii (4 x 100 metri), fotbal, streetball şi ştafeta pe echipe.

Sunt invitaţi să se înscrie actori, regizori, scenografi sau maşinişti din instituţiile de teatru, dar şi artişti independenţi sau ziarişti.

Înscrierile se pot face la secretariatul teatrului maghiar între orele 10:00 şi 14:00, printr-un mesaj la adresa championship.tm2017@gmail.com sau la numărul de telefon 0758.034.407, termenul de înscriere fiind până în 20 august.

Înscrierea la competiţie presupune şi o taxă de participare, dar intrarea spectatorilor şi suporterilor este liberă la toate probele şi la celelalte evenimente.

Întrecerile vor avea loc pe terenurile şi în sălile Universităţii de Vest, Universităţii Politehnica, Clubului Sportiv Municipal şi în sala Studio a teatrului maghiar.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc în 1 septembrie, la ora 10:00, şi va fi urmată de cursa de ciclism care se va desfăşura pe o distanţă de 10 kilometri, cu pornire din faţa stadionului „Dan Păltinişanu” spre strada prof.


dr. Aurel Păunescu Podeanu. De la ora 21:00, în sala mare a teatrului vor concerta trupele muzicale ale teatrelor care se înscriu la campionat, acesta anunţând totodată deschiderea viitoarei stagiuni teatrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.