Senator PNL de Timiș: Am convingerea fermă că Dragnea a adus în...

Senator PNL de Timiș: Am convingerea fermă că Dragnea a adus în piață huliganii și pe cei care au stârnit momentele violente, pe 10 august

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu este ferm convinsă că Liviu Dragnea este cel a adus în Piața Victoriei, în timpul protestelor din 10 august, huliganii, dar și pe cei care au stârnit momentele violente. Fostul președinte al partidului a mai precizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Timiș, că cea mai mare aberație pe care a auzit-o este că evenimentele din 10 august ar fi fost o tentativă de lovitură de stat.

“M-a stârnit foarte tare prestația domnului Dragnea de aseară, încât să cred că merită o replică astăzi.


Și am să mă refer în principal la evenimentele din 10 august, evenimente care au degenerat atunci în sute de agresiuni la adresa celor care au protestat pașnic, care nu pot fi acoperite oricâte straturi de minciuni ar lansa în spațiul public tripleta Dragnea – Dan – Dăncilă. Declarația dată de domnul Dragnea aseară cum că evenimentele au fost o lovitură de stat a fost cea mai mare aberație pe care am auzit-o referitor la aceste proteste ale diasporei din data de 10 august”, a afirmat Alina Gorghiu.

Fostul președinte al PNL a mai precizat că Liviu Dragnea ar fi vinovat de incidentele violente din timpul protestului pentru ca el și PSD să se poată “victimiza”.

“După declarațiile domniei sale de aseară, am o singură declarație de făcut: am convingerea fermă, și domnul Liviu Dragnea mă poate da în judecată oricând, că aducerea în piață a huliganilor și a celor care au stârnit momentele violente a fost opera premeditată a domnului Liviu Dragnea. De ce? Pentru ca acesta și PSD să se poată lamenta, să se poată victimiza că împotriva guvernului PSD s-a vrut să se dea o lovitură de stat. Însă ghinion, finalul nu a fost cel pe care și l-au dorit”, a conchis Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat, aseară, evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei, ca fiind o tentativă de lovitură de stat eşuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.