Show 3D de proiecții pe apă, concerte și paradă de ambarcațiuni. Programul...

Show 3D de proiecții pe apă, concerte și paradă de ambarcațiuni. Programul integral de la Festivalul Bega Bulevard

0
DISTRIBUIȚI
bega bulevard
bega bulevard

Primăria Timișoara a stabilit programul complet al Festivalului Bega Bulevard, care va avea loc în perioada 7 – 9 septembrie, între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria. Sunt planificate acțiuni care se vor desfășura atât pe apă, cât și pe uscat, în zona de agrement a Parcului Alpinet.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, de la ora 18:00, pe scena amenajată pe malul canalului Bega, vizavi de Parcul Alpinet, urmată de parada ambarcaţiunilor pe Bega şi momentele artistice prezentate de DJ K-lu, Cover Up, Alexandra Ungureanu, Peregrinii & Deep6Project (demonstraţii cu foc) şi Mandinga.


În paralel, în Parcul Alpinet, între orele 18:00 – 20:30, se vor derula activităţi pentru copii prin atelierele creative organizate special în acest scop.

Sâmbătă, atelierele îşi deschid activitatea de la ora 10:00, iar între orele 18:00 – 20:00 Salvo va organiza plimbări pe Bega cu bărcile pneumatice. Programul artistic al zilei de sâmbătă debutează tot de la ora 18:00, cu Sean Norvis, Vest Phoenix Cover, Jo, Amaris Agnis ( jocuri cu foc) şi Taxi. Seara se va încheia cu un show 3D de proiecţii pe apă.

Duminică, de la ora 13:00, Salvo va simula acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă, iar de la ora 17:00 are loc “Cursa rățuștelor”, organizată de Rotaract în colaborare cu Clubul Rotary Timişoara şi Clubul Interact Timişoara. Răţuştele din plastic vor putea fi achiziţionate din incinta mall-urilor timişorene şi de la standurile amenajate special în acest sens în zona de desfăşurare a festivalului.

“Suma adunată din vânzarea răţuştelor va fi destinată sprijinirii artiştilor locali, prin crearea a două spaţii culturale. Premiul 1 va fi 1.000 de euro, premiul doi – zbor deasupra Timişoarei, premiul trei – un smartphone, plus alte premii”, a arătat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.