Și-au căutat fetița cu disperare toată noaptea, cu toată poliția în alertă....

Și-au căutat fetița cu disperare toată noaptea, cu toată poliția în alertă. Unde și-au găsit copilul doi părinți din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

masina politie

Panică într-o familie din vestul ţării, după ce fetiţa de 8 ani a dispărut.


Alerta a fost dată azi-noapte, în jurul orei 1.00, atunci când mama minorei care era de negăsit a apelat cu disperare la ajutorul autorităţilor.

Femeia le-a relatat poliţiştilor din Haţeg că fiica sa a plecat de la locul ei de muncă la ora 21.00, însă nu a mai ajuns acasă. După ce a căutat-o în zona unde locuiesc, mama în vârstă de 33 de ani s-a îndreptat înspre poliţie. Oamenii legii au alcătuit o echipă de căutare formată din 14 poliţişti care a căutat peste tot prin oraş în cursul nopţii. Întrucât nu a fost găsită, fetiţa a fost dată în urmărire naţională, iar la punctele de frontieră a fost consemnată dispariţia sa.

Povestea s-a terminat cu bine, însă. În zorii zilei, fata a fost găsită la locuinţa vecinilor, unde a rămas peste noapte. Aceştia au declarat că nu ştiau de faptul că este căutată minora, ci doar că mama se afla la locul de muncă şi că au luat-o în grijă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.