Slavă conducătorului. Anunţul făcut de şeful STPT cu privire la salariile angajaţilor

Slavă conducătorului. Anunţul făcut de şeful STPT cu privire la salariile angajaţilor

0
DISTRIBUIȚI

Angajaţii STPT îşi primesc integral salariile, a anunţat în această dimineaţă Nicolae Bitea, directorul STPT, pe Facebook. Nu toţi, însă. Societatea rămâne cu restanţe salariale în ceea ce privete personalul TESA.

Anunţul vine fix în dimineaţa în care fostul director al STPT, Sorin Supuran, are stabilită o conferinţă de presă cu dezvăluiri vizavi de situaţia societăţii.

„Societatea de Transport Public Timisoara revine la normalitate. Toate tensiunile sociale legate de întârzierea plății salariilor s-au risipit, pentru ca angajații își primesc INTEGRAL banii atât pentru iunie, cât si pentru iulie.

Rămâne doar o mică restanţă pentru personalul TESA, care primeşte doar salariile pe iunie, dar sunt convins că şi acolo vom ajunge cu plățile la zi”, a scris Nicu Bitea, astăzi, pe Facebook.

Proaspătul director al societăţii de transport public din Timişoara a punctat cui i se atribuie meritele pentru deblocarea situaţiei.


Asta în condiţiile în care Nicolae Robu i-a reproşat fostului şef de la STPT, Sorin Supuran, că în scurtul său mandat nu i-a dat raportul.

„Desigur, un mare merit îl are domnul primar Nicolae Robu, care s-a implicat la maximum şi a aprobat suma de 6 milioane de lei pentru STPT, făcând astfel posibilă plata salariilor, a ratei de eşalonare către ANAF cât şi a tuturor obligațiilor fiscale către stat (obligații salarii,TVA, impozit pe profit, accesorii ANAF) şi instituirea unui climat de lucru pozitiv.

De acum nu mai poate exista nicio îndoială că suntem pe drumul cel bun şi sperăm că şi timișorenii, în folosul cărora ne aflăm să resimtă creșterea în calitate a transportului în comun. Faptele contează, nu vorbele goale!”, a precizat Bitea.

Nicolae Bitea e director la STPT de la sfârşitul lunii iulie, când Sorin Supuran, cel care ocupase această poziţie, a fost demis de Consiliul de Administraţie al societăţii. Supuran fusese instalat şef la finalul lunii mai. Anterior, Bitea a fost director adjunct al STPT, funcţie ocupată o lună şi jumătate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.