ȘOCANT Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă în fața...

ȘOCANT Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă în fața Spitalului Județean, lăsat în libertate de instanţă

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Judecătorii au luat o decizie surprinzătoare în cazul pistolarului de la Spitalul Județean, care azi-noapte a folosit o armă letală adusă ilegal din Italia.

Vă reamintim că polițiștii din Timișoara au intrat în alertă noaptea trecută, în urma unui apel la 112, prin care erau anunțați de faptul că în zona spitalului județean a izbucnit un scandal și s-au tras mai multe focuri de armă. La fața locului au fost descoperite tuburile a trei cartușe de calibrul 9mm. În urma investigațiilor, polițiștii timișeni au reușit identificarea suspectului, un bărbat de 45 de ani, din Buziaș.


Din declarațiile acestuia a reieșit că totul a pornit de la un scandal cu un clan țigănesc rival, suspectul susținând că a tras trei focuri de armă în aer pentru a se apăra. Acesta avea arma în casă, azi-noapte, când polițiștii au descins al locuința sa, el recunoscând că a introdus-o în țară ilegal, după ce a cumpărat-o din Italia.

În această dimineață, polițiștii au emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pe 24 de ore pentru mai multe infracțiuni. Astăzi, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara l-a prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorii au considerat că nu se impune măsura privativă de libertate în cazul bărbatului care a tras cu o armă letală și au decis ca pistolarul să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Suspectul va fi eliberat mâine dimineață, la expirarea ordonanței de reținere, polițiștii continuând investigațiile în acest caz, pentru a stabili toate detaliile incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.