Soluții ”interne” după plecarea lui Ionel Ganea. ACS Poli a anunțat ”interimarul”,...

Soluții ”interne” după plecarea lui Ionel Ganea. ACS Poli a anunțat ”interimarul”, dar și un nou transfer

0
DISTRIBUIȚI
Petre Vlătănescu

ACS Poli a mai suferit un șoc chiar după un moment fericit. Victoria cu Ripensia nu a putut fi savurată prea mult căci ieri Ionel Ganea s-a despărțit de club, nici ”secundul” Emil Szolomajer nu continuă la gruparea timișoreană. Astăzi s-a anunțat că Petre Vlătănescu, antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori al bănățenilor, va pregăti temporar prima echipă, în timp ce Aurel Șunda, care deține licența necesară la acest nivel, îl va ”supraveghea”, alături de directorul sportiv Ovidiu Petre.

Petre Vlătănescu (58 ani) e practic ”interimar” la ACS Poli după plecarea ”Ganezului”. Acesta pregătește în cadrul clubului grupa U17. În urmă cu câțiva ani fostul fotbalist al Politehnicii a activat ca ”principal” la FC Auto Timișoara, în Liga a IV-a Timiș. Pe lângă ”secundul” Szolomajer nu mai se află lângă echipă nici Constantin Niculae, preparatorul fizic nu era însă angajat.


Vlătănescu va pregăti echipa conform anunțului clubului, totuși, cel care va figura ”principal” în acte va fi Relu Șunda. E de așteptat ca în viitorul apropiat să fie adus un alt tehnician, din afara clubului.

ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 11, pe terenul Luceafărului Oradea, în runda a IV-a a Ligii 2, jocul nu e televizat.

A venit Rudolf

Deși clubul se află într-o situație financiară precară, așteptându-se cu sufletul la gură decizia Tribunalului Timiș în privința cererii de intrare în insolvență, ACS Poli continuă să aducă jucători din străinătate. Santiago Ignacio Pablo Rudolf Avaro e numele ultimului sosit. Acesta are 23 de ani, e argentinian, are pașaport italian, evoluează pe postul de fundaș stânga și a semnat pe un an de zile. Ultima sa echipă e Club Atlético Patronato de la Juventud Católica din prima ligă argentiniană. Conform președintelui Radu Birlică va reveni în țară și fundașul norvegian Michael Babatunde Omoijuanfo (27 ani), care a avut probleme cu pașaportul la prima tentativă de a ajunge în Banat. În schimb, ACS Poli l-a pierdut pe Bogdan Străuț, care și-a reziliat contractul săptămâna trecută, fundașul nu ar fi fost pe placul lui Ionel Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.