Sorin Bochis, pilotul din Timișoara rănit într-un accident aviatic înaintea unui air-show,...

Sorin Bochis, pilotul din Timișoara rănit într-un accident aviatic înaintea unui air-show, rămâne în stare critică. Ce spun medicii

2
DISTRIBUIȚI

Pilotul Sorin Bochiş, rănit grav în accidentul aviatic care a avut loc în localitatea Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava, este în continuare în stare critică, fiind monitorizat de opt medici din cadrul Spitatalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, scrie Mediafax.

Medicii ieşeni de la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” au intervenit pentru stabilizarea lui Bochiş, dar starea acestuia este considerată în continuare gravă, prognosticul fiind unul rezervat.

„Pacientul este internat la Secţia de Terapie Intensivă, beneficiază de tratament maximal în astfel de situaţii, este monitorizat în permanenţă de o echipă alcătuită din opt doctori.


Starea se menţine gravă, dar este stabilizat. Este dificil de spus dacă se va interveni chirurgical, mai clar va fi peste câteva zile. În momentul de faţă nu sunt modificări majore. Colegii mei ortopezi şi ORL-işti au rezolvat o parte dintre leziunile suferite de către pacient. Urmărim cu mare atenţie evoluţia acestuia”, a declarat, astăzi, dr. Tudor Ciuhodaru, din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, pentru sursa citată.

Potrivit medicului ieşean, nu ştie nici acum dacă pacientul va fi sau nu operat, acest lucru urmând a fi stabilit în funcţie de evoluţia stării de sănătate a pilotului.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

Ieri, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

2 COMENTARII

  1. unul din avioane, așa cum se vede într un filmuleț de 30 de sec. s-a prăbușit peste celălalt pt. ca erau în oglindă unul deasupra celuilalt la mică distanță.
    cine a căzut cu avionul peste celălalt, timișoreanul S.Bochiș?
    sper și mă rog să se însănătoșească.

  2. unul din avioane, așa cum se vede într un filmuleț de 30 de sec. s-a prăbușit peste celălalt pt. ca erau în oglindă unul deasupra celuilalt la mică distanță.
    cine a căzut cu avionul peste celălalt, timișoreanul S.Bochiș?
    sper și mă rog să se însănătoșească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.