Starea pilotului timișorean rănit în accidentul de la Suceava s-a agravat. Ce...

Starea pilotului timișorean rănit în accidentul de la Suceava s-a agravat. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

Starea pilotului Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat, acesta fiind monitorizat de peste o săptămână de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, transmite Mediafax.

Medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, a declarat, astăzi, pentru sursa citată, că starea pilotului Sorin Bochiş s-a agravat și prognosticul este rezervat.

„Din păcate, starea pacientului s-a agravat.


Nu ştim ce se va întâmpla, că nu suntem Dumnezeu, dar cert este că starea sa este agravată, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Grămadă.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

În urmă cu nouă zile, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.