Sute de sancțiuni pe șoselele din județul Timiş în minicavanţa prilejuită de...

Sute de sancțiuni pe șoselele din județul Timiş în minicavanţa prilejuită de Adormirea Maicii Domnului

0
DISTRIBUIȚI

Şoferii indisciplinaţi pe şoselele din Timiş nu au fost „uitaţi” de poliţiştii rutieri nici cu ocazia minivacanţei pricinuită de sărbătoarea Sfânta Maria Mare.


Oamenii legii au acţionat pe raza întregului judeţ în perioada 14 – 19 august, pentru a preveni cauzele din care se produc accidentele.

Buni de plată în minivacanţă au fost 653 de şoferi rebeli, care s-au abătut de la normele rutiere. Şi, ca mai tot timpul, în ciuda faptului că unii au avut mult mai mult timp liber, 318 dintre conducătorii auto sancţionaţi au fost cei ce s-au grăbit, vitezomanii, pişcaţi la buzunar din pricina vitezei excesive, probabil principalul motiv care duce la accidentele grave de circulaţie.

Prinse în ofsaid au fost alte 99 de persoane care s-au dovedit a fi ignorante, întrucât nu au folosit centurile de siguranţă. Alţi 13 pietoni au fost sancţionaţi pentru că au traversat strada prin locuri interzise. Tot în aceeaşi perioadă, 47 de şoferi au rămas doar pietoni, fiindu-le retrase permisele de conducere, iar 15 certificate de înmatriculare au fost retrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.