Tânăr nevinovat, la spital din cauza unui şofer grăbit

Tânăr nevinovat, la spital din cauza unui şofer grăbit

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism care a trecut pe roşu. Accidentul s-a petrecut pe strada Ciprian Porumbescu din Timişoara.

De vină pentru producerea accidentului este un bărbat de 33 de ani care nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns în intersecţie. În urma coliziunii, un tânăr de 24 de ani a fost preluat de una dintre cele două ambulanţe SMURD sosite la faţa locului şi transportat la spital.


8 subofiţeri de la ISU Timiş au fost trimişi la faţa locului, cu o autospecială de stingere cu spumă.

„Un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe strada Ciprian Porumbescu, dinspre Piaţa Bălcescu, iar la intersecţia cu strada Odobescu nu a respectat semnificaţia culorii roşie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani. În urma impactului, bărbatul de 24 de ani a fost rănit şi transportat la spital”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Tânărul accidentat are răni uşoare. 

Ambii şoferi au fost supuşi alcooltestului, însă niciunul nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.