Tarom, salvată de un timişorean. Vezi rezultatele companiei sub conducerea lui Werner...

Tarom, salvată de un timişorean. Vezi rezultatele companiei sub conducerea lui Werner Wolff, în prima jumătate a anului

0
DISTRIBUIȚI

Wolff Werner Wilhelm

Tarom a înregistrat în primele şase luni ale anului celei mai mari venituri şi afaceri din ultimele patru semestre, anunţă Economica.net. În plus, compania şi-a mărit şi portofoliul de destinaţii. Sunt primele cifre de bilanţ, după ce, la finalul anului trecut,  Werner Wolff a preluat conducerea Tarom. Werner Wolff a fost director executiv al Banat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, parte din grupul Auto­mobile Bava­ria.

Cifrele arată că Tarom a înregistrat, în primele șase luni ale lui 2018, o cifră de afaceri netă de peste 530 de milioane de lei, iar veniturile companiei au ajuns la aproape 633 de milioane de lei.
Tarom a anunţat noi destinaţii, pentru prima parte a anului: Baku, Odessa, Tbilisi sau Erevan.
Cum s-a redresat Tarom 

Economica.net scrie că noua conducere a renegociat contractele şi a închiriat avioanele la un preţ mai bun.


Este vorba despre două avioane închiriate în acest an, în leasing operaţional, pentru şapte ani. Se vor plăti rate lunare de 304.000 dolari/avion abia din 2020, cu aproape 20% mai puţin decât ce plăteşte acum operatorul naţional pentru cele două Boeing 737-800 închiriate anul trecut. Avioanele care sunt în circuitul comercial din iunie au crescut capacitatea companiei cu 8%. Tot anul acesta, Tarom a vândut două avioane A310, care stăteau în hangar din 2016. A primit de la o companie aeriană din Armenia peste cinci milioane de dolari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.