Teribil accident de circulație în Timiș. Doi bărbați au murit, un copil...

Teribil accident de circulație în Timiș. Doi bărbați au murit, un copil în stare gravă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-312781454">

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi pe un drum din Timiș, în apropierea localității Lenauheim. O mașină în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil, s-a dat peste cap.

„ISU Timiș intervine la un accident rutier în localitatea Lenauheim.
În accident este implicat un autoturism, în care se aflau 3 persoane (doi adulţi, bărbați şi un copil de 12 ani). În urma impactului, cele trei persoane au fost aruncate din autoturism.
La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi patru subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, două ambulanţe SAJ şi echipaj de poliție. Din nefericire, cei doi adulți au fost declarați decedați, iar minorul a fost transportat la spital, inconștient şi cu multiple traumatisme. Drumul este blocat pe ambele sensuri de mers. Se intervine pentru asigurarea măsurilor PSI necesare şi degajarea părții carosabile”, a transmis ISU Timiș.

Conform IPJ Timiș, bărbatul care se afla la volan nu avea permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.