Timișeancă dată dispărută după ce a plecat la frizer și nu s-a...

Timișeancă dată dispărută după ce a plecat la frizer și nu s-a mai întors. Dacă ai văzut-o, sună la 112 UPDATE. Femeia s-a întors acasă

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 40 de ani, din Peciu Nou.

„La data de 22 august a.c., în jurul orelor 15.49, Ghineț Irina Paula ar fi plecat de la domiciliul său situat în localitatea Peciu Nou, nr.


599, judeţul Timiş, pentru a se tunde, iar până în prezent nu s-a mai întors. Semnalmente: 1,60 – 1,65 m înălțime, 100 kg, păr şaten, ochi albaștri, faţă rotundă. La data dispariției, femeia purta un tricou (nu se ştie culoarea), pantaloni scurţi de culoare închisă (albastru sau verde) şi şlapi de cauciuc de culoare închisă. Nu are asupra sa nici telefon şi nici acte de identitate”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE. Femeia s-a întors acasă 

„Numita Ghinet Irina Paula, disparută de la domiciliu în data de 22.08.2018 s-a întors la domiciliu şi nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis, astăzi, IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.