Timișorenii, din nou în stradă. „Este de datoria noastră să apărăm România...

Timișorenii, din nou în stradă. „Este de datoria noastră să apărăm România de șleahta corupților” UPDATE Marș către Prefectură FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii au ieșit din nou în Piața Victoriei, pentru a doua zi consecutiv, cu scopul de a protesta față de Guvernul PSD.

În jurul orei 20.30, numărul manifestanților adunați în centrul orașului era de aproximativ 2.000. Acțiunea a fost anunțată pe Facebook, sub titlul „Nu opriți protestele! Fără violență!”. „Iubim România și este de datoria noastră să o apărăm de șleahta corupților!”, au transmis organizatorii, pe rețeaua de socializare.

Manifestanții au venit în centrul Timișoarei cu steaguri tricolore și se folosesc de vuvuzele pentru a face zgomot. De asemenea, protestarii țin în mâini pancarte cu mesaje precum „Tăt ni-s freș”, „PSD, ciuma roșie”, „Toți pentru justiție”, „Rezistăm” sau „Guvern de hoți și de mafioți”, și scandează lozinci ca „Afară cu hoții din țară”, „Până la capăt”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Hoții”, „M..e PSD” sau „Demisia”.

Potrivit organizatorilor acțiunii de protest din Timișoara, în această seară se va pleca într-un marș din centrul orașului până la sediul Prefecturii Timiș și înapoi.

UPDATE În jurul orei 21.30, numărul manifestanților a depasit 4.000.


Oamenii au plecat spre Prefectura Timiș, scandând „Unitate” sau „M..e PSD”, pe traseul str. alba Iulia – Piata Libertății, iar apoi pe liniile de tramvai, blocând circulația acestora pe ambele sensuri.

UPDATE 2 Manifestanții au ajuns în fața Prefecturii Timiș, traficul fiind complet blocat pe B-dul Revoluției. Aceștia strigă „Jos Guvernul”, „Trădătorii” și „Demisia”.

UPDATE 3 Protestul s-a încheiat în Piata Operei în jurul orei 23.00, fără a fi semnalate incidente. În total, ca și vineri, aproximativ 5.000 de oameni au participat la miting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.