Tineri euforici, depistaţi în Complexul Studenţesc. Cum s-a încheiat „relaxarea” lor

Tineri euforici, depistaţi în Complexul Studenţesc. Cum s-a încheiat „relaxarea” lor

0
DISTRIBUIȚI

„Filmul” pe care-l aveau doi tineri a fost întrerupt de poliţiştii locali din Timişoara, care i-au surprins pe aceştia în timp ce fumau cel mai probabil marijuana, în apropierea Complexului Studenţesc.


Oamenii legii se aflau în patrulare, ieri, pe strada Brânduşei, atunci când au dat peste cei doi euforici.

În vârstă de 20, respectiv 22 de ani, tinerii au fost zăriţi în zona pietonală, în timp ce fumau dintr-o ţigară făcută din vegetale cu proprietăţi psihoactive. Poliţiştii locali au întocmit documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

Alţi şase tineri au fost prinşi, în această lună, în timp ce consumau substanţe interzise pe străzile din Timişoara. Unul dintre aceştia, în vârstă de 24 de ani, în faţa unui cămin din Complexul Studenţesc, iar un altul, de aceeaşi vârstă, din Periam, a fost prins în aceeaşi ipostază într-o staţie STPT de pe strada C. Brâncoveanu. Ceilalţi doi tineri, de 28 şi 27 de ani, au fost depistaţi pe strada E. de Savoya, respectiv pe strada Stelelor din Timişoara, în faţa unul magazin, fiind sub influenţa substanţelor interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.