Tineri români care studiază la o prestigioasă școală de actorie din Marea...

Tineri români care studiază la o prestigioasă școală de actorie din Marea Britanie, în spectacol la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Luna septembrie debutează la Centrul de Arte Diverse Misc. cu spectacolul „Artă” de Yasmina Reza, pus în scenă de Eusebiu-Mihail Tudoroiu, Robert Schein Bogdanov şi Teodor Tincu – trei tineri care studiază actoria în Marea Britanie, la Falmouth University.

Școala a fost înfiinţată în 1902 sub numele de Falmouth School of Art, iar de-a lungul timpului a dobândit numeroase acreditări şi, din 2005, dreptul de a folosi titlul de University College şi apoi de a-şi desfăşura activitatea cu statut de universitate propriu-zisă. În prezent se bucură de o bună reputaţie internaţională în domeniul artelor, design-ului, interpretării şi media. Spectacolul, care a avut premiera în Marea Britanie în 16 mai 2018, va fi prezentat publicului timişorean în data de 1 septembrie, la ora 20:00, la sediul Misc. Art din clădirea fostei fabrici de ţigarete de pe splaiul N. Titulescu, iar intrarea se face pe baza unei donaţii de 10 lei, în limita locurilor disponibile.

Spectacolul este povestea a trei prieteni foarte buni, Marc, Serge şi Yvan, care îşi petrec o bună parte din timp discutând despre artă. Serge, medic de profesie, cumpără într-o bună zi un tablou semnat de un pictor în vogă, cu o sumă mare de bani.


Tabloul este o pânză complet albă, traversată de câteva linii albe iar la vederea aşa-zisei opere de artă, Marc, revoltat, îşi acuză prietenul de snobism iar prietenia lor e pusă la grea încercare din cauza cuvintelor grele pe care cei doi şi le aruncă unul altuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.