Trei bărbați au murit după ce au coborât într-o fântână, în Timiș...

Trei bărbați au murit după ce au coborât într-o fântână, în Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trei bărbați au murit în localitatea Jupâni, comuna Traian Vuia, din județul Timiș, după ce au coborât pe rând într-o fântână și nu s-au mai întors.

Martorii au declarat pentru lugojinfo.ro că primul bărbat intrat în fântână nu a mai dat niciun semn, astfel că tatăl său a strigat la un vecin dupa ajutor, coborând apoi amândoi pentru a vedea ce s-a întâmplat.


Atât tatăl primului bărbat, cât și vecinul nu au mai dat niciun semn de viață, iar vecinii au alertat imediat autoritățile.

ISU Timiș a intervenit cu un modul de descarcerare și două autospeciale de serviciu, un echipaj SMURD, un ofițer și 11 subofițeri, plus un echipaj de ambulanță de la SAJ. Echipajele de urgență i-au scos din fântână pe cei trei bărbați, în stare de inconștiență, și au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru victime. Conform sursei citate anterior, o posibilă cauză a nenorocirii ar putea fi utilizarea unei pompe cu combustibil pentru scoaterea apei din fântână, vaporii sufocându-i pe cei trei.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.


Sursa foto și video: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.