Un bărbat participant la mitingul diasporei a murit în spital UPDATE. DSU:...

Un bărbat participant la mitingul diasporei a murit în spital UPDATE. DSU: Ilie Gâzea suferea de boli cronice

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a participat la mitingul diasporei din 10 august, a murit, ieri, la spitalul din Alexandria. Era internat acolo de sâmbătă, cu hemoragie digestivă, anunţă biziday.ro.

Ilie Gâzea avea 62 de ani şi era din Turnu Măgurele. Potrivit sursei citate, medicii spun că nu pot face o corelație cu protestul, deși a fost gazat și a primit îngrijiri la București. Totuşi, doctorii au anunţat poliţia şi au cerut o examinare toxicologică.

Biziday confirmă faptul că Ilie Gâzea a primit asistență medicală după intervenția jandarmilor la miting, dar nu a fost internat la un spital din București.

UPDATE.


DSU: Ilie Gâzea suferea de boli cronice

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că, de fapt, Ilie Gâzea suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar în 10 august a refuzat transportul la spital, sub semnătură, după ce i s-a acordat primul ajutor.

„În urma informațiilor conținute în documentele de la intervenția echipajelor medicale de urgență și prim ajutor calificat din Piața Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanțele SMURD aflate la fața locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului).

Pacientul a declarat echipajelor de urgență că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic, pacientul era conștient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126), și oxigenare în limite normale (97%). În urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzându-l sub semnătură”, a scris DSU, pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. Acum nu mai poate nimeni sa nege ca tovarasul Dragnea are mainile patate cu sange. Oricum, la cat de brutala a fost represiunea de la mineriada jandarmilor, este o minune ca nu au murit mai multi romani. Speram ca totusi candva, cand vom reveni la democratie, politrucii care au premeditat represiunea vor plati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.