Un fotbalist al unei echipe din vestul țării, implicat într-un grav accident...

Un fotbalist al unei echipe din vestul țării, implicat într-un grav accident de circulație

1
DISTRIBUIȚI
Cătălin Mierlici, în centru Foto: CSC Ghiroda Giarmata Vii

Unul dintre noii componenți ai celor de la CSM Școlar Reșița nu a mai ajuns ieri la antrenamentul echipe. Mijlocașul Cătălin Mierlici, în vârstă de 19 ani, a suferit un grav accident de circulație și a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Fundeni.

Jucătorul debutase recent pentru reșițeni într-un amical la Ghiroda și lăsase o impresie bună.


Tânărul fotbalist se întorcea, conform expressdebanat.ro, marți dimineața cu mașina, de la București, când atenția i-a fost distrasă de telefonul mobil și a intrat pe contrasens într-o autoutilitară. Cătălin Mierlici a rămas încarcerat, în timp ce șoferul celuilalt vehicul nu a avut nicio leziune. Aceeași sursă notează că fotbalistul a suferit o fractură de stern și alte leziuni grave, fiind transport de urgență cu elicopterul la Spitalul Fundeni din Capitală.

„Cătălin ne place foarte mult, ne-am pus mari speranțe în el și ne interesăm acum să vedem cu ce-l putem ajuta. În primul rând sper să se facă bine și m-aș bucura enorm să-l putem vedea cât mai repede pe gazon. Suntem cu toții alături de el”, a declarat Viorel Lolea, președintele CSM Reșița, pentru expressdebanat.ro.

CSM Școlar Reșița a făcut mai multe transferuri în această vară, obiectivul echipei fiind promovarea în B. Ștefan Mardare (Călărași), Marius Curtuiuș (UTA) și Miranda (ex-Dinamo) se numără printre achizițiile bănățenilor.

Foto: expressdebanat.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.