Un român a murit în urma prăbuşirii podului rutier de pe autostrada...

Un român a murit în urma prăbuşirii podului rutier de pe autostrada din Italia UPDATE 2 Eroare a autorităților italiene: primul român declarat mort este de fapt în comă

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că un român a murit în urma prăbuşirii segmentului de autostradă, în apropiere de Genova, informează Mediafax. Operaţiunile de scoatere a victimelor de sub dărâmături sunt în desfăşurare.

„Conform datelor preliminare obţinute, până la acest moment, de echipa consulară mobilă aflată la faţa locului, printre persoanele decedate a fost identificat şi un cetăţean român”, a transmis MAE sursei citate.

Segmentul suspendat al Autostrăzii A10 din Italia, aproape de Genova s-a prăbuşit ieri.


Sunt cel puţin 35 de persoane care au murit şi alte zeci rănite.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe confirmă faptul că încă un român a fost identificat între persoanele decedate în incidentul petrecut ieri în Italia.

UPDATE 2 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat miercuri seară că primul dintre cetăţenii români declaraţi ca fiind decedaţi de către autorităţile italiene, pe 14 august, în urma prăbuşirii unei porţiuni din viaductul Morandi al autostrăzii A10, este în viaţă şi este internat în comă profundă de gradul IV la o unitate medicală din Genova.

Foto: Twitter/Polizia di Stato

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.