Vreme călduroasă în Banat, în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

Vreme călduroasă în Banat, în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

Vom avea vreme călduroasă în Banat toată săptămâna. Potrivit meteorologilor, miercuri vor fi cele mai ridicate temperaturi, astfel că termometrele vor arăta la Timișoara și 34 de grade Celsius. Vremea se va răcori de săptămâna viitoare, luni vor fi înregistrate 22 de grade Celsius în capitala Banatului și se anunță ploi.

„Până în data de 24 august vremea va fi călduroasă în orele amiezilor, media temperaturii maxime urmând a se situa în jurul valorii de 33 de grade.


În următoarele trei zile valorile diurne vor scădea treptat, astfel că în ziua de 27 august media pe întreaga regiune va fi de cel mult 25…26 de grade. Ulterior vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară, urmând ca până spre sfârșitul intervalului media regională să fie de 28…29 de grade. În ceea ce privește temperaturile minime, până în data de 26 august, variațiile vor fi nesemnificative, media regională situându-se în jurul a 18 grade. Ulterior, acestea vor scădea până spre medii de 12 grade în zilele de 28 și de 29 august, pentru ca până la sfârșitul intervalului mediile temperaturiilor minime să crească ușor și să ajungă la 14 grade”, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a realizat o estimare a evoluției valorilor termice până în data de 2 septembrie.

Probabilitatea de apariție a averselor pe arii relativ extinse și mai însemnate cantitativ va fi ridicată între 23 și 28 august în Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.