Accident grav în apropiere de Timişoara. Două persoane au rămas blocate într-un...

Accident grav în apropiere de Timişoara. Două persoane au rămas blocate într-un autoturism care s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp UPDATE Filmul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au ajuns cu răni grave la spital în urma unui accident rutier care s-a petrecut în această dimineaţă, la ieşire din Dumbrăviţa spre Valeo.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7 dimineaţa.


În maşina care a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe marginea drumului erau trei persoane, dintre care două au rămas încarcerate, potrivit ISU Timiş. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi ambulanţă SMURD. Salvatorii au reuşit să îi scoată pe cei blocaţi în maşină şi, conştiente, dar cu traumatisme, victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital.

UPDATE. Filmul accidentului

Potrivit IPJ Timiş, tânărul de la volanul maşinii care circula pe DJ 691, pe strada Bartok Bela, dinspre Dumbrăviţa spre Timişoara, are 21 de ani. A pierdut controlul asupra direcţiei, din cauza neatenţiei, şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În maşină mai erau încă doi pasageri, un tânăr de 25 de ani şi o fată de 19 ani. Toţi trei au fost transportaţi la spital, potrivit IPJ Timiş.

Şoferul nu consumase băuturi alcoolice, însă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Info Trafic jud. Timiş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.