Accident pe centura Timișoarei, un șofer a rămas încarcerat FOTO

Accident pe centura Timișoarei, un șofer a rămas încarcerat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un tir și o Dacia Duster s-au ciocnit violent pe centura Timișoarei, în apropiere de Dumbrăvița. În urma coliziunii, șoferul automobilului a fost rănit și a rămas încarcerat.

ISU Timiș a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cinci subofițeri, victima fiind extrasă și predată conștientă unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Un tânăr în vârstă de 20 de ani se face vinovat pentru producerea incidentului.


Aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Duster, în timp ce circula pe strada Hella Corporate, la intersecția cu centura de Nord a Timișoarei, după ce nu a acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un tir ce se deplasa regulamentar dinspre Giarmata Vii, înspre Dumbrăvița, condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani. Tânărul de 20 de ani a rămas încarcerat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Zilnic trec pe acolo de 2 ori (dimineata si la pranz) si aproape de fiecare data gasesc cate un angajat Hella care intra sau iese de pe drumul secundar pe centura fortand nejustificat. Inteleg ca se sta mult la iesirea din parcarea Hella dar 1 la mana: trebuie sa fie obligati la dreapta acolo, nu trebuie sa li se permita virajul la stanga pe un drum unde se circula legal cu 100km/h (unde se merge lejer cu 130km/h). Si 2 la mana, atunci cand te pregatesti sa intrii pe un drum de viteza, nu fortezi intrarea pentru ca ii simplu, poti muri pentru cateva minute de nerabdare, si tu si cel care circula pe centura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.