ACS Poli speră să câștige pe terenul ultimei clasate deși are câteva...

ACS Poli speră să câștige pe terenul ultimei clasate deși are câteva absențe notabile. Noi date legate de insolvență

0
DISTRIBUIȚI

Fără succes acasă, timișorenii antrenați de Ștefan Nanu cred într-un al doilea succes pe teren străin. Aflată și ea în zona retrogradării, ACS Poli are meci mâine pe terenul ”lanternei” CS Balotești, grupare fără victorie în actualul sezon al Ligii a II-a. Nici de aceată dată lotul bănățean nu va fi complet.

Baloteștiul, cu doar două puncte din șapte runde, a cedat în runda precedentă pe final împotriva Ripensiei, scor 1-2. ACS Poli nu stă nici ea mult mai strălucit în clasament, are doar patru puncte. ”Nu avem altă variantă decât să câștigăm. Ar cam trebui din momentul acesta să arătăm altfel. Că trec etapele și nu adunăm puncte, ne afundăm în subsolul clasamentului. Probleme de lot sunt, dar nu cred că mai contează în momentul de față nimic… Toți care vor intra în teren trebuie să dea maximum să ne ajute să câștigăm”, a declarat Ovidiu Petre, directorul sportiv al lui ACS Poli.

”Așteptările noastre sunt să ne întoarcem cu trei puncte. Vom da totul pe teren, sperăm să spargem și noi gheața. A venit timpul, băieții sunt hotărâți, avem atitudine, important e să ieșim învingători. Am fost la meciul cu Ripensia, Balotești e o echipă bună, care joacă pe contraatac, e foarte agresivă.


I-am studiat puțin, sperăm să-i surprindem și noi. Vom încerca să avem posesie, să-i ținem departe de poarta noastră și să marcăm la fiecare ocazie, căci am ratat mult în toate jocurile, și cu Snagov și cu Clinceni și cu UTA. Au fost ocazii multe pe care nu am reușit să le fructificăm”, a spus și mijlocașul David Pop. Acesta a marcat în runda precedentă contra Snagovului, dar echipa sa a pierdut în cele din urmă. ”A fost hotărârea clubului să mă dea împrumut să mai cresc, am acceptat, am dat totul și la Dumbrăvița, m-am pregătit bine. Dacă aceasta a fost ocazia să mă întorc aici am zis să dau totul pentru echipă și chiar nu mă așteptam să dau gol, mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat sănătatea, să pot să joc și trebuie să profit de fiecare ocazie pe care mi-o dă soarta”, a mai spus cel care a împlinit 19 ani chiar în ziua jocului din runda 7.

ACS Poli are în continuare câteva probleme de lot. Abia debutat, Dusan Ivanov a suferit o entorsă la gleznă, Radu Motreanu acuză și el în continuare probleme medicale iar Justice Opoku e în covalescență după ruptura musculară suferită la un antrenament. Mai mult, Nanu a rămas cu doar doi fundași centrali, Igor Basic fiind suspendat pentru acest joc. Cu semnul întrebării e și prezența lui Andrei Mrkela, care nu a făcut parte din planurile antrenorului săptămâna trecută. Revine în schimb Cristian Bocșan iar lui Saibou Keita i s-au rezolvat toate actele, așa că atacantul norvegian ar putea fi văzut la treabă sâmbătă.

Partida CS Balotești – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 11.00, în runda a 8-a a Ligii a II-a.

Pași legali

După cum se știe clubul timișorean retrogradat din elită a intrat în insolvență, o procedură anevoioasă urmând să fie parcursă în această toamnă. Adunarea Generală a Acționarilor (Asociației) va avea loc abia în perioada 4-5 octombrie, în urma acesteia se va stabili administratorul special, iar președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, va fi probabil desemnat și în această postură. Reamintim că administratorul judiciar desemnat de Tribunalul Timiș în acest caz e firma Alfa & Quantum Consulting SRPL, reprezentată de lichidatorul Bogdan Alic. Instanța a stabilit primul termen la data de 21 noiembrie, până atunci se va crea și tabelul de creanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.