ACS Poli şi-a completat lotul cu un stoper sârb înaintea reîntâlnirii cu...

ACS Poli şi-a completat lotul cu un stoper sârb înaintea reîntâlnirii cu UTA. Noua achiziţie a evoluat ultima dată în liga secundă din Slovenia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Poli

ACS Poli îşi mai modifică lotul deşi s-a încheiat perioada de transferuri.


Ultimul sosit, Dušan Ivanov, liber de contract, a fost adus pentru a întări centrul defensivei, punct nevralgic pentru gruparea timişoreană retrogradată în B. Noul venit nu are un C.V. impresionant, evoluând sporadic în prima ligă din Serbia.

Un capitol la care noua achiziţie impresionează sigur e înălţimea, Ivanov (27 de ani), măsoară 1,90 metri. Cu junioratul efectuat la Partizan, fundaşul se mai poate lăuda cu faptul că a fost coleg cu Adem Ljajic, jucătorul lui Torino împrumutat la Beşiktaş. A evoluat în ţara natală la mai multe grupări de ligă secundă, a avut şi câteva apariţii în elită pentru Donji Srem şi Radnicki Niş, echipa din oraşul natal. În ultimul sezon, jucat în eşalonul secund din Slovenia, Dusan Ivanov a jucat în 22 de partide şi a marcat un gol penrtu cei de la NK Radomjle, grupare cu care s-a clasat pe locul 4.

ACS Poli mai are un fundaş sârb în lot, dar care a avut evoluţii dezamăgitoare per total în startul sezonului, e vorba de tânărul Igor Basic, luat de la Sebiş din C.

ACS Poli, club a cărei cerere de intrare în insolvenţă a fost acceptată la finele lunii trecute, are şansa unei mici revanşe cu UTA după umiliţa, scor 0-3, din campionat. Cele două vestice se reîntâlnesc în turul IV al Cupei României, mâine, de la ora 16.30, pe arena „Motorul” din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.