Ionuț Popa, victorie cu dedicație: ”Păi cine conduce fotbalul timișorean?! Ștefan Nanu,...

Ionuț Popa, victorie cu dedicație: ”Păi cine conduce fotbalul timișorean?! Ștefan Nanu, foarte dezamăgit de startul cu ACS Poli: ”Trebuie aduși jucători”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a suferit un eșec drastic in duelul vestic cu UTA din runda a 5-a a Ligii a II-a. A fost un 0-3 gustat de Ionuț Popa, care nu a uitat cum a părăsit gruparea timișoreană și a făcut la final ”dedicații speciale”.

”Un joc nu prea grozav, dacă ajungem la 13.30 și la nu știu câte grade, …se puteau sa se imbolnavească și jucătorii. Nu mai poți efectiv respira. Dacă așa se vrea… Nu a fost un joc strălucit, am ratat inca trei-patru ocazii mari. Nu mă așteptam, mai ales că Poli are câțiva jucători care au activat in Liga I: Birnoi, Velcotă, Drăghici, Curileac, Haruț, au fost de multe ori titulari. Dar in repriza a doua gazdele nu au avut ocazie…”, a declarat Ionuț Popa.

Intrebat de lipsa atmosferei de la meciul de azi și situația in care a ajuns fosta sa echipă Ionuț Popa a avut câteva replici tipice. ”I-o dedic in special lui Rinu Răducu Birlică și Robu Nicolae. Rar câștig cu 3-0… Păi cine conduce fotbalul in Timișoara? (n.r. referire la Nicolae Robu). Când eu eram antrenor la această echipă eram desemnat antrenorul anului. Și când am plecat am fost aproape de play-off și dacă ascultau de mine și aduceau jucătorul cerut de mine azi erau in Liga I.


Imi pare bine că sunt la UTA, UTA m-a lansat in Liga I, indiferent de ce au avut de spus suporterii. Imi pare rău că la Poli am inceput fotbalul, am venit la -14 m-am dat cu capul de sărăcie crudă și când am vrut să fac mai bine mi s-a tăiat craca, am fost lucrat ce mai!”, a mai spus Popa. Tehnicianul arădenilor a precizat că a primit recent și o ofertă din Liga I.

Nanu, acid

Ștefan Nanu a avut parte de un debut dezamăgitor și și-a criticat dur tinerii elevi. ”Păcat, păcat că unii jucători poartă acest tricou, Poli e o emblemă a acestui oraș. Toată ziua le-am spus complimente. Dezamăgire totală. Am pregătit jocul cum trebuie, să iei asemenea goluri. Ne trebuie doi fundași centrali, avem doi fundași centrali foarte foarte modești. Eu din punctul meu de vedere am făcut totul, s-a jucat altceva azi. Mijlocași care nu dau un șut la poartă. Niciun fundaș lateral nu s-a dus la invăluire. Trebuie făcută neapărat o reorganizare și aduși jucători. Sunt foarte mulți copii. In afară de Tavi, are momente bune și mai puțin bune, nu avem jucători cu experiență.O să am o discuție cu conducerea. Trebuie să aducem…”, a spus tehnicianul lui ACS Poli.

”E nevoie de atitudine. Azi ori că nu vor să joace ori… Va fi foarte greu, s-a accidentat Bocșan nu am avut pe cine să bag. Am cinci atacanți, trei fundași dreapta. Axul central nimic, mă așteptam la mai mult de la jucătorii străini. Opoku după minutul 30 a făcut ce a vrut. O să facem analiza să vadă și ei cum s-au comportat. O să discutăm ce trebuie făcut. Dacă aduceam o echipă de județ vedeam mai multă atitudine. Nici nu am văzut dorință, ceva este… Ce va fi vom vedea”, a continuat antrenorul sosit de la Vâlcea.

”Am avut și azi primă, le-am spus că dacă azi câștigă săptămâna viitoare or avea bani. Aduceam de acasă. Joci cu UTA, și fără bani trebuia să joci. Banii vin când ai rezultate. Așa gândesc. Am venit pentru că am zis să pun umărul… Este o umilință pentru noi toți. Cu UTA care până la primul gol nu a fost peste”, a conchis Ștefan Nanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.