Adio, cursuri de perfecționare la mare sau la munte pentru funcționarii publici...

Adio, cursuri de perfecționare la mare sau la munte pentru funcționarii publici din Timiș. Ce clădire se construiește lângă Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste pentru mii de funcționari publici din județul Timiș, care nu vor mai putea fi trimiși pentru cursuri de perfecționare la munte sau la mare din banii statului. Asta pentru că, în viitorul apropiat, lângă Timișoara va fi construit un sediu pentru un centru de pregătire profesională.

Iar un prim pas a fost făcut săptămâna trecută, când filiala județeană Timiș a Asociației comunelor din România a semnat împreună cu comuna Șag contractul de superficie și de folosință pentru terenul unde se va construi acest centru.

“Terenul are o suprafață de 2.153 mp, iar construcția urmează să aibă o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, în regim de înălțime p+e+m. În acest an, filiala Timiș pregătește documentația pentru obținerea autorizației de construire, urmând ca în anul viitor să înceapă execuția noii clădiri. În viitorea clădire a A.C.O.R. Timiș, situată pe raza comunei Șag, își vor desfășura activitatea profesională atât cei peste 260 de angajați ai asociației, cât și potențialii angajați pentru sectorul administrativ – cetățeni ai comunei Șag”, a declarat Ionel Curuți, primarul comunei Mănăștiur și președintele Asociației comunelor din România, Filiala Timiș.

Noul sediul va avea săli de curs și sală de conferințe de aproximativ 200 de locuri.


În primăriile din cele 89 de comune din județul Timiș membre ale asociației există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.