ASU Politehnica a obținut primul triumf în deplasare. Ghinionul unui nou venit...

ASU Politehnica a obținut primul triumf în deplasare. Ghinionul unui nou venit s-a rupt la Bacău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ASU Politehnica a reușit al doilea succes consecutiv în această ediție a Ligii a II-a. ”Băieții în ghete” s-au impus cu 2-1 pe terenul nou promovatei Aerostar Bacău. Ambele goluri ale timișorenilor au fost marcate de mijlocașul Bogdan Bozian, autor al unor ratări mari in jocurile anterioare.

Aşa cum au obişnuit, şi la Bacău elevii lui Cosmin Petruescu au început jocul foarte ofensiv. Abordare care a adus şi câteva şanse notabile. În minutul 8 Velici a ratat însă întâlnirea cu golul la pasa bună trimisă de Plămadă în faţa porţii.


Gazdele au echilibrat apoi jocul, dar pe finalul reprizei ghinionul s-a spart pentru unul dintre noii componenţi ai „Băieţilor în ghete”. În minutul 45 şutul lui Bozian a fost deviat peste portarul Hărăguţă din colegul Ichim şi ASU Poli a intrat cu avantaj la cabine.

La reluare lucrurile s-au îmbunătăţit pentru vizitatori, care din minutul 53 conduceau cu 2-0 pe tabelă. Acelaşi Bogdan Bozian a marcat de această dată simplu după un assist de la Schieb. La fel ca în prima parte au urmat şi momente mai bune pentru băcăuani. De această dată şi cu consecinţe. În minutul 64 Vraciu reuşeşte să reducă din diferenţă cu o lovitură de cap în urma centrării nou intratului Sahru. Mai mult, cu zece minute înainte de final Buhăcianu putea egala la o şansă imensă pentru gazde.

S-a incheiat 2-1 pentru alb-violeți, care acumulează șapte puncte după cinci runde și urcă in clasament pe o poziție mai confortabilă.

Aerostar Bacău: Hărăguţă – Mihălăchioae, Florescu, Ichim, Chirilescu – Al. Roşca (46 Sahru), Căinari, Adăscăliţei (cpt., 57 Chirilă), Hurdubei (71 Istrate) – Buhăcianu, Vraciu. Antrenor: Cristian Popovici.

ASU Politehnica: Murariu – Bilia (71 Nicolescu), Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Vidrăşan, A. Ignea – I. Plămadă (65 Bedea), Bozian, Schieb – Velici (84 Lazea). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.