UVT Agroland va miza în noul sezon și pe o campioană europeană....

UVT Agroland va miza în noul sezon și pe o campioană europeană. Cine e noul libero al timișorencelor

0
DISTRIBUIȚI

UVT Agroland a realizat o nouă mutare de răsunet. Din toamnă timișorenii o vor putea vedea la fileu și pe Teodora Pusic, campioană europeană în 2017 cu reprezentativa Serbiei.

Noul libero al bănățencelor a fost vicecampioană a Germaniei cu Allianz Stuttgart în sezonul trecut. Pusic (25 ani) va juca in perioada 29 septembrie-20 octombrie la Campionatul Mondial din Japonia, urmând apoi să se alăture grupului pregătit de Bogdan Paul.

Teodora Pušić a mai jucat la Steaua Roșie Belgrad, unde a inceput voleiul, și a mai evoluat la Partizan Vizura Belgrad.


Cu ambele a câștigat titlul național, Cupa și Supercupa Serbiei.

”Pentru mine este o provocare să evoluez în prima ligă din România. Voi încerca să obțin cele mai bune rezultate alături de noua mea echipă și să îmi îmbunătățesc jocul. Campionatul din România este unul foarte bun, nivelul devine mai ridicat în fiecare an, iar pentru mine acesta este un aspect important. În plus, am foarte multe prietene care evoluează aici. Am jucat alături de Katarina (n.r. Jovanovic) cu mulți ani în urmă și mă bucur că vom fi din nou colege. Este mult mai ușor să te adaptezi într-un loc în care deja cunoști pe cineva. Am auzit că Bogdan Paul este un antrenor bun și că Agroland Timișoara oferă condiții foarte bune pentru sportive. De asemenea, am auzit că Timișoara este unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Am cântărit toate aceste lucruri și cred că am luat decizia cea mai bună și că voi fi fericită aici”, a declarat Teodora Pusic.

”Agro” negociază și sosirea unui nou ”universal”. Trebuie precizat că formația timișoreană de volei feminin s-a despărțit in această vară și de Mihaela Ozun (devenită Jeremic), plecare care nu a fost insă anunțată oficial. Fostul libero va evolua in noul campionat la gruparea din Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.