Alina Gorghiu, despre ratarea întâlnirii premierului Viorica Dăncilă cu Jean Claude Juncker:...

Alina Gorghiu, despre ratarea întâlnirii premierului Viorica Dăncilă cu Jean Claude Juncker: „Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu înţelege nimic. E genul de întâlnire pe care nu ai voie să o ratezi nici călcat de tren”

0
DISTRIBUIȚI

Critici dure la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce şeful Executivului a ratat, ieri, întâlnirea cu şeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Senatorul Alina Gorghiu spune că astfel de întâlniri nu pot fi ratate „din culpa ta, nici călcat de tren”.

„Oameni buni, nu găsești în DEX suficiente calificative pentru așa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marțian care se uită și nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum, când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, își punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dancilă! (…) Ediția din acest an a Summitului crește profilul regional și internațional al României.


Este o oportunitate excelentă de a promova, creativ și inteligent, profilul țării noastre, dar şi interesele regiunii”, a scris, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Ieri seară, premierul Viorica Dăncilă ar fi trebuit să îl întâmpine pe Jean Claude Junker la sosirea pe aeroport, dar a întârziat la discuţii. Cum aeronava şefului CE a aterizat mai devreme, Juncker a fost preluat de la scara avionului de SPP şi condus direct la hotel. Preşedintele CE participă la Summitul Iniţiativei Celor Trei Mări.

Surse citate de Hotnews spun că Dăncilă s-ar întâlni în această după-amiază cu Junker, la plecarea acestuia, pe aeroport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.