Anul universitar începe luni, cu ceremonii festive. La ce ore sunt programate...

Anul universitar începe luni, cu ceremonii festive. La ce ore sunt programate deschiderile la principalele universități din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Principalele universităţi timişorene îşi vor deschide porţile pentru studenţi în noul an începând de luni. Mai multe ceremonii sunt programate cu ocazia deschiderii noului an academic.

Universitatea de Vest Timişoara are programată deschiderea noului an în locul tradiţional, în Aula Magna. Evenimentul e programat de la ora 10. Universitatea Politehnica păstrează tradiţia şi fiecare dintre facultăţile componente va organiza propria ceremonie.

Bobocii principalelor universităţi timişorene află luni în premieră cum e în sălile de curs, luni, odată cu începerea noului an de studiu. Atât Universitatea de Vest cât şi Universitatea Politehnica au programate în prima zi a săptămânii deschiderile anului universitar. La evenimentele organizate de facultăți au fost invitate atât personalități publice, specialiști în domeniu, cât și reprezentați ai unor marii companii, cu care UPT are relații de colaborare și care acordă și premii speciale studenților merituoși.

Seria ceremoniilor va fi deschisă de Facultatea de Automatică și Calculatoare, a cărei deschidere festivă va avea loc de la ora 9.00, la Casa Tineretului.


De la ora 10.00 sunt programate deschiderile festive la următoarele facultăți: Electrotehnică și Electroenergetică, sala A-101, Management în Producție și Transporturi, amfiteatrul A0, Chimie Industrială și Ingineria Mediului, amfiteatrul A1, invitați directori ai companiilor partenere; Mecanică – sălile 150 (Anul I Ingineria autovehiculelor, Mecatronică şi robotică), 115 (Anul I Inginerie mecanică, Ingineria transporturilor), 151 (Anul I Inginerie industrială, Ingineria materialelor, Ştiinţe inginereşti aplicate); Constructii, amfiteatrul Victor Vlad (parter). Deschiderea festivă a anului la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale va avea loc începând cu ora 11, în amfiteatrul D1. Tot de la ora 11.00 va avea loc și deschiderea festivă a anului la Facultatea de Arhitectură și Urbanism. Seria festivităților va fi închisă de Facultatea de Științe ale Comunicării, la ora 12.00, în amfiteatrul Victor Vlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.