ASU Politehnica a pierdut amicalul jucat cu o divizionară D. Cosmin Petruescu...

ASU Politehnica a pierdut amicalul jucat cu o divizionară D. Cosmin Petruescu a folosit un tânăr testat și de Ripensia

0
DISTRIBUIȚI

Jucătorii folosiți mai puțin la ASU Politehnica în acest start de campionat au avut parte de o nouă partidă de verificare la mijloc de săptămână. Ieri seară ”Băieții in ghete” au cedat, scor 1-2, cu Voința Mașloc, o echipă din Liga a IV-a Timiș care are in componență câțiva jucători foarte experimentați.

Tehnicianul Cosmin Petruescu și-a dorit să vadă la treabă nume noi cu ocazia acestui test. Adică atât jucători tineri, unii dintre ei aduși recent la club, cât și un nume din afara clubului, Armin Hornfeck. Echipa oaspete de pe ”Știința” nu a ținut cont de planurile gazdelor și a preluat conducerea din prima repriză. Vițan a punctat de două ori pentru Mașloc, a doua oară din lovitură de la 11 metri. Tot din penalty a fost inscris și golul lui ASU Poli, autor Bogdan Miholca. Timișorenii au luat la țintă și bara porții adverse, de patru ori, prin Plămadă, Cojocaru, Lazea și Coadă.

Pentru ASU Poli urmează duelul dificil din campionat, pe ”Dan Păltinișanu”, cu CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 15.00. Timișorenii și-au aflat de asemenea și data de disputare a partidei din 16-imi cu Sepsi, tot pe ”Marele oval”. Meciul din Cupă va avea loc miercuri, 26 septembrie de la ora 16.30.

ASU Politehnica: D. Munteanu – Jurj, Szasz, Coadă, Cojocaru- Plămadă, Lazea, Miholca, Ghinescu – C. Popescu, Bănică. Au mai intrat: Borbei – Bîrlovean, Gașpar, Istrătescu și Hornfeck. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Voința Mașloc: Amarinei – Gabără, Hrițcan, Vițan, Chiricescu – A. Rus, L. Ignea, Glodeanu, Neag – A. Ilie, Șchiopu. Au mai intrat: Sîrbu, Novac, Asztalos, Șuleap, Filip, Oniță, Bolborea, Ciobanu, Frenț.


Antrenor: Adrian Șețu.

„Mi-am dorit ca această acțiune să fie un joc-școală, dar, din păcate, prima repriză a fost doar o miuță… Aspectele negative le voi discuta în vestiar, cu băieții. Pozitiv e faptul că am reușit din nou să acordăm minute multe unor jucători care au evoluat mai puțin sau deloc în acest sezon. Mă bucur că la această acțiune au participat și trei copii născuți în 2003, Borbei, Gașpar și Bîrloveanu. L-am avut în echipa de start pe Călin Popescu, născut 2001, un jucător foarte talentat și chiar eram curios să îl văd, pentru că a mai bifat doar câteva minute în ultimul test cu CNP. Tibi Istrătescu a prins și el câteva minute astăzi, el a venit după o accidentare. Au fost și aspecte pozitive în acest joc, repriza a doua a fost mai aproape de ceea ce îmi doresc eu, dar, la fel de adevărat e și faptul că am profitat de căderea fizică a adversarului. Chiar țin să le mulțumesc celor de la Mașloc pentru că au acceptat invitația noastră și au venit să disputăm acest joc. Nu sunt ipocrit să spun că rezultatul nu contează, e clar că mă interesează și acest aspect foarte mult. Cred că toată lumea și în special acești jucători tineri ar trebui să se obișnuiască să joace și la rezultat, chiar dacă sunt jocuri-școală, în care, așa cum spun tot timpul, rezultatul e important, dar nu primordial”, a declarat Cosmin Petruescu.

Hornfeck, testat și de alb-violeți

ASU Poli l-a testat ieri și pe neamțu Amir (Hassan) Hornfech, un tânăr mijlocași in vârstă de 18 ani, care, in această vară, a dat probe și la Ripensia. „E un băiat care se vede că are ABC-ul fotbalistic, dar rămâne să îl mai vedem zilele viitoare. A făcut doar un antrenament, iar astăzi a prins 30 de minute. Trebuie să vedem și care e situația lui contractuală. E născut în anul 2000, e un tânăr de perspectivă, care provine din școala germană, am înțeles că a fost și la școala lui Marcel Răducanu. Rămâne în atenția noastră, dar nu cred că se pune problema unui transfer în acest moment”, a spus Petruescu despre ”trialist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.