ASU Politehnica vrea să strice moralul Mioveniului, ”echipă pe val”. Pe cine...

ASU Politehnica vrea să strice moralul Mioveniului, ”echipă pe val”. Pe cine nu poate miza Cosmin Petruescu

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au nevoie neapărat de un succes pe teren propriu mâine pentru a nu pierde contractul cu prima jumătate a clasamentului. ASU Politehnica înfruntă Mioveniul, una dintre trupele solide ale Ligii a II-a. Misiunea e cu atât mai dificilă cu cât tehnicianul alb-violeților, Cosmin Petruescu, nu se poate baza nici contra argeșenilor pe câțiva oameni-cheie.

ASU Poli a rămas cu o medie de un punct pe etapă în acest start al B-ului, în timp ce argeșenii sunt poate ușor favoriți după ce au acumulat de două ori mai multe puncte în cele șapte etape disputate. ”Aș vrea să spun că întâlnim o echipă pe val, cu moral foarte bun, dar toate aveau un moral foarte bun cu noi. Din păcate unele și l-au păstrat și după jocul cu noi… CS Mioveni chiar e o echipă bună a Ligii a II-a, vine după rezultate pozitive în Cupa României și în campionat. O echipă care în cele opt jocuri oficiale a înregistrat șase victorii, două înfrângeri, deși a avut program greu. E o echipă construită în jurul unor jucători cu experiență: Ayza, Năstăsie, Eduard Stoica, Coșereanu chiar. O echipă care a transferat o serie de jucători tineri in această vară. A confirmat așteptările dacă ne luăm după rezultate”, a declarat Cosmin Petruescu.

”Suntem convinși că, pe lângă că ne așteaptă o partidă dificilă, trebuie să obținem toate cele trei puncte.


Pentru a păstra o distanță relativ mică față de primele clasate. Deși după șapte-opt etape clasamentul e unul intermediar. O primă evaluare poate fi făcută la finalul turului… Defensiv cred că arătăm destul de bine, dar ofensiv mai avem lucruri de rezolvat”, a conchis ”Conferențiarul”. Atacul ”Băieților în ghete” se bazează și pe tânărul Romeo Bănică, venit de la Viitorul, dar care nu a reușit să marcheze încă în partidele oficiale. ”Pot mai mult, nu sunt în formă, nu m-am adaptat bine, încerc pe parcus… Sunt mulțumit aici, sper să mă acomodez mai bine. Am avut ocazii, dar nici norocul nu a fost de partea mea”, a recunoscut atacantul.

Căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, cunoaște de asemenea forța galben-verzilor. ”E o echipă bună, au jucători buni pe contraatac, o să vină să câștige aici pentru că au moral bun. Noi suntem obligați să câștigăm pentru că trec etapele și nu acumulăm puncte… Suntem jos în clasament și nu dă bine pentru Politehnica”, a precizat experimentatul stopper.

Printre absențele amfitrionilor se numără în continuare Marvin Schieb și Adrian Poparadu, dar și Bogdan Nicolescu, accidentat în jocul cu Petrolul. Vizavi de golul nevalidat timișorenilor la acel joc Ioan Mera a adăugat că: ”Dacă era la poarta noastră sigur era gol”.

Juniorii, tot în așteptare

În atenția bănățenilor a rămas în continuare Amir Hornfech, neamțul născut în Benin. La fel ca în cazul ripensiștilor, nici fanii alb-violeți nu se pot aștepta la debuturi timpurii ale noilor achiziții U21. ”Sunt jucători tineri, de perspectivă, dar nu au făcut pregătirea cu noi. La aceștia se resimte din plin. Inclusiv cei care au participat de la primul antrenament. Așa cum e Istrătescu, nu e deloc ușor să se integreze mai ales că nu vine cu experiență competițională. Jurj, Popescu, la fel, și pentru ei facem acele jocuri la mijloc de săptămână”, a mai spus Petruescu.

Partida ASU Politehnica – CS Mioveni se dispută mâine, de la ora 15.00 pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda 8 a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.